Efficiënt management van werkkleding

Het optimale systeem voor het beheer van werkkleding.

Verlaag uw kosten en verhoog de hygiëne

Als housekeeping manager, of verantwoordelijke voor zorginstellingen, wilt U er zeker van zijn dat uw medewerkers altijd werken in hygiënisch onberispelijke kledij. Met een systeem voor het beheren van deze kledij en linnengoed controleert u of de hygiënische voorschriften worden nageleefd en worden tevens een aantal andere topics opgelost:

Met de teXtag oplossing, kunt u de uitgifte, teruggave en het beheer van werkkleding eenvoudig automatiseren en in de toekomst de gehele was-cyclus transparant in kaart brengen. Voor zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde uitgifte en inlevering van werkkleding, omvat dit de verzending van vuil wasgoed naar de externe of interne wasserij en de levering van de behandelde kledingstukken.
De Commander Connect-software kan order- en ophaalprocessen automatisch naar de textieldienstverlener doorsturen, bvb. wanneer de voorraad onder een vooraf geconfigureerd minimumniveau daalt. Deze oplossing vereenvoudigt het proces voor uw medewerkers, vermindert de totale administratieve inspanning in uw zorginstelling en zorgt voor een naadloos voorraadbeheer en meer planningszekerheid - dat is wat wij noemen economische efficiëntie.

Identificatie kledij / linnen met RFID

Dient u regelmatig op zoek te gaan naar uw kleding / linnen ?
Door deze te voorzien van een RFID transponder, kan kledij / linnen gedurende het gehele proces gevolgd worden.

Indien de interne of externe wasserij eveneens gebruikt maakt van deze technologie, wordt de cyclus volledig.
Van ophalen tot en met terug leveren wordt de kleding op meerdere momenten gescand en zo is altijd bekend op welk tijdstip en waar uw kleding voor het laatst gescand is.  Uw kleding raakt dus niet zoek gedurende de wascyclus. 
U heeft altijd toegang tot onze data om uw kleding te volgen en de vervanging van kleding tot een minimum te beperken. U kunt gericht raportages opstellen omtrent het aantal wasbeurten  afgekeurde en nieuw ingezette kleding, reparaties en nog veel meer.
Zo draagt de wasserij bij aan de beheersing van uw kosten!