Partner

B-Locked / 365+ is een trouwe partner van deister electronic GmbH.

365+ is er trots op om een loyale partner te zijn van deister electronic GmbH, en dat is niet voor niets.

De filosofie van deister electronic GmbH sluit perfect aan bij de waarden en doelen van 365+.

Volgens Anatoli Stobbe, oprichter en CEO van deister electronic, begint innovatie niet met een idee, maar met een diepgaand begrip van de behoeften van klanten.

Daarom hecht men bij deister electronic veel waarde aan het begrijpen van hun klanten om aan hun behoeften te voldoen. Hun ideeën zijn altijd gebaseerd op specifieke vereisten die zorgvuldig worden geanalyseerd en doordacht.

Als een familiebedrijf is deister electronic GmbH toegewijd aan langetermijngroei en continuïteit, in plaats van alleen te focussen op het eindresultaat. Familie waarden zijn dan ook bedrijfswaarden, waardoor hun producten en diensten van de hoogste kwaliteit zijn.

deister electronic ontwikkelt al meer dan 40 jaar innovatieve producten en oplossingen, gericht op het beveiligen van mensen, middelen en gebouwen, het identificeren van voertuigen, activa en goederen, en het beheren van sleutels, objecten, werkkleding en wapens.

De kwaliteit van hun producten en diensten wordt op het hoogste niveau gehouden en alles wordt in Duitsland geproduceerd.

Ze bieden individueel projectadvies, planning en implementatie met behulp van competente partners en systeemintegrators.

Hierdoor kan deister electronic complete oplossingen bieden die centrale software of integratie van componentoplossingen in systemen van derden omvatten.
Ten slotte biedt deister electronic uitstekende ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat hun producten en diensten optimaal worden gebruikt.

Dit zijn allemaal redenen waarom 365+ trots is om samen te werken met deister electronic GmbH.